Què és?

La participació dels estudiants de 4rt d’ESO i Batxillerat en aquesta activitat permet treballar continguts de forma dinàmica i participativa. Les habilitats de comunicació no verbal, recerca d’informació, anàlisi d’una temàtica en concret i sobretot el treball en equip generen un espai de formació i aprenentatge excepcional.

L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula mitjançant l’enfrontament dialèctic i millorar les aptituds comunicatives a l’hora de parlar en públic. Sota aquest format, els equips hauran de defensar una posició a favor o en contra del tema triat. Es valoren capacitats com el treball en equip, les línies argumentatives i la claredat a l’hora d’expressar-se. Participar a la Lliga de Debat és una manera divertida de potenciar les habilitats oratòries.

Amb aquesta Lliga es busca crear lligams entre la universitat i els instituts. La UAB ha adquirit, al llarg de les diverses edicions, el compromís de col•laborar amb la Xarxa Vives, entitat organitzadora de l’activitat, a través de l’experiència obtinguda a la Lliga de Debat Universitari.

Trobareu tota la informació per participar-hi al web de la Xarxa Vives d’Univesitats.

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: